
نکات تمیز کردن کولر گازی
نکات تمیز کردن کولر گازی: نگه داری درست و تمیز کردن مداوم کولر گازی افزون بر افزایش طول عمر دستگاه، کاکرد بهتر آن و کاهش هزینه های تعمیر را به دنبال دارد. از این رو اگر مایلید که از کولر گازی خود به مدت طولانی تر و با عملکرد بهتر استفاده کنید پیشنهاد می کنیم حتما به نکات نگه داری که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم دقت کنید و با رعایت کردن آن ها عمر کولر گازی خود را تضمین کنید.
نکات تمیز کردن کولر گازی: تعویض یا تمیز کردن فیلتر ها
یکی از اجزای ضروری در کولر گازی های فیلتر های بهداشتی هستند که برای کارکرد بهتر آن ها لازم است که هر چند وقت یکبار برای تمیز کردن یا تعویض آن ها اقدام کنید. اما ممکن است سوال برای شما پیش بیاید که فیلتر ها هر چند وقت یکبار نیاز به تعویض دارند؟ فیلتر ها آلودگی ها و ذرات گرد و غبار را به خود جذب کرده و از انتشار آن ها در محیط جلوگیری می کند. از این رو بهتر است که هر ماه یکبار برای تعویض یا تمیز کردن آن اقدام کنید. تعویض نکردن منظم فیلتر ها به کولر گازی فشار بالایی را وارد کرده و از سوی دیگر هوای آلوده را وارد محیط می کند.
تمیز کردن کویل های کندانسور و اپراتور
نکات تمیز کردن کولر گازی: کندانسور و رادیاتور از قطعات مهم کولر گازی هستند که در پنل خارجی قرار می گیرند و در کارکرد درست کولر گازی تاثیر بالایی دارند. این قطعات به دلیل قرار گیری در پنل خارجی گرد و غبار و آلودگی های زیادی بر روی آن ها تجمع پیدا می کنند و اگر در مدت زمان کوتاهی برای تمیز کردن آن ها اقدام نکنید ممکن است دچار خرابی و فرسودگی شوند و در کارکرد دستگاه اختلال ایجاد شود.
پس در نتیجه بهتر است که هر چند وقت یکبار کویل های کندانسور و اوپراتور را کاملا تمیز کنید. تمیز کردن این کویل ها کار بسیار آسانی است اما حتما قبل از اقدام به تمیز کردن از قطع بودن برق دستگاه اطمینان حاصل کنید.
نکات تمیز کردن کولر گازی: نصب سایبان بر روی پنل بیرونی
نکات تمیز کردن کولر گازی: پنل بیرونی قطعات مهم دستگاه را در خود جای داده است از این رو اهمیت بالایی دارد که از آن در برابر عوامل مختلف محافظت شود. برای مثال نصب سایبان بر روی این پنل امری ضروری است، زیرا با وجود آن از تابش مستقیم آفتاب و ورود قطرات باران به داخل پنل جلوگیری می شود و حتی به میزان کمتری نیز آلودگی به داخل پنل راه پیدا می کند.
در بازار انواع سایبان کولر های گازی وجود دارد و شما می توانید با توجه به نحوه نصب دستگاه خود از نمونه درست آن استفاده کنید. البته علاوه بر سایبان بهتر است که لوله ها و سیم های خروجی نیز با عایق های مخصوص بپوشانید تا از به هم چسبیدن و خراب شدن آن ها جلوگیری کنید.
انتخاب درست کولر گازی با توجه به نوع محیط و متراژ آن
در انتخاب کولر گازی های دیواری حتما به کلاس آب و هوایی و متراژ محیطی که قصد استفاده از آن را دارید دقت کنید. بدین منظور که برای محیط هایی با آب و هوای گرم و حاره از کولر گازی هایی با کلاس آب و هوایی T3 و محیط های معتدل تر از کولر گازی های با کلاس آب و هوایی T1 استفاده کنید که هرکدام مخصوص این مناطق طراحی شده اند. برای مثال کولر گازی های T3 که مخصوص مناطق گرم و حاره ای هستند، می توانند حتی در گرم ترین روز ها و در دما ها بالای 50 درجه نیز بهترین کارایی و بازدهی را به اجرا در بیاورند.
علاوه بر این هر ظرفیت از کولر گازی ها برای متراژ خاصی از فضا مناسب است و بهتر است برای دریافت کارکرد بهینه تر دستگاه از ظرفیت مناسب برای فضای خود استفاده کنید. انتخاب درست ظرفیت کولر گازی علاوه براینکه مطلوب سازی بهتر و سریع تر را به دنبال دارد به دلیل اینکه فشار کمتری که به دستگاه وارد می شود طول عمر بالاتر آن را موجب می شود و در مصرف انرژی نیز صرفه جویی می شود.
انتخاب درست دمای کولر گازی و استراحت دادن به آن
نکات تمیز کردن کولر گازی: هر چقدر دمای خروجی از کولر گازی در سطح پایین تری قرار گیرد، موتور دستگاه برای رساندن محیط به آن دما به کارکرد طولانی تر نیاز دارد. بدین منظور که در دماهای زیر 22 درجه موتور دستگاه از حداکثر توان خود برای خنک سازی محیط استفاده می کند و درنتیجه خستگی و استهلاک بیشتری در آن ایجاد می شود، در همین راستا پیشنهاد می شود که برای عمر طولانی تر دستگاه دمای آن را روی 22 درجه تنظیم کنید.
از سوی دیگر استفاده مداوم و 24 ساعته از دستگاه خستگی موتور و دیگر قطعات را به دنبال دارد و بهتر است هر چند ساعت یکبار زمان مشخصی را برای خاموش کردن کولر گازی و استراحت موتور آن در نظر بگیرید.
نکات تمیز کردن کولر گازی: بررسی گاز مبرد کولر گازی
نکات تمیز کردن کولر گازی: از نکات مهم در کولر گازی ها میزان گاز مبرد آن است و بهتر است هر چند وقت یکبار میزان آن را در کولر گازی چک کنید. از علائمی که می تواند خبر از کمبود گاز مبرد در کولر گازی دهد می توان مواردی مانند کاهش قدرت سرمایش کولر گازی، از کار افتادن سنسور ها، غیر فعال شدن برخی از قابلیت های دستگاه، ایجاد صداهای غیر عادی در موتور و… را نام برد. برای تمدید مجدد گاز مبرد بهتر است که از یک تکنسین یا فرد ماهری کمک بگیرید و به صورت شخصی برای بر شارژ کردن آن اقدام نکنید.
عدم تغییر مداوم حالت های گرمایشی و سرمایشی دستگاه
بیشتر کولر گازی هایی که در بازار وجود دارند از عملکرد دو گانه سرمایشی/ گرمایشی برخوردار هستند. اما این بدان معنا نیست که شما هر وقت که خواستید حالت کولر گازی را تغییر دهید، زیرا در این صورت به قطعات و کارکرد دستگاه آسیب می زنید و بهتر است که از تغییر حالت کولر گازی در حین فعالیت دستگاه پرهیز کنید. برای تنظیم حالت های مختلف آن می توانید در ابتدای روشن کردن کولر گازی اقدام کنید تا دستگاه بتواند کارکرد خود را با توجه به نیاز شما تغییر دهد.
نکات تمیز کردن کولر گازی: سرویس ها سالیانه کولر گازی
نکات تمیز کردن کولر گازی: نکته برجسته ای که در مورد نگه داری از کولر گازی ها وجود دارد سرویس های سالیانه است. یعنی لازم است که بعد استفاده های مداوم از دستگاه در فصل تابستان، یک تکنسین یا شخص ماهری تمامی قسمت های دستگاه را چک کند و در صورت وجود مشکل در اتصالات و قطعات دستگاه، آن ها را بر طرف کرده و آن را برای استفاده فصل بعدی یا تابستان بعدی آماده کند.

نکات تمیز کردن کولر گازی